Εταιρεία

Η οικογένεια της CASATTON δραστηριοποιείται στο χώρο των λευκών ειδών και του κεντήματος πάνω από 35 χρόνια.

Η οικογένεια της CASATTON δραστηριοποιείται στο χώρο του κεντήματος πάνω από 35 χρόνια. Ξεκίνησε ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση κατασκευάζοντας με μεράκι και αγάπη εργόχειρο κάθε είδους. Με το πέρασμα τον χρόνων η ανάγκη για μεγαλύτερη ικανοποίηση των πελατών εξελίχθηκε στην αναζήτηση για νέες προτάσεις που θα καλύπτουν κάθε είδους απαίτηση.

Γι’ αυτό τα τελευταία χρόνια η νέα γενιά συνεχίζοντας την αγάπη για την παράδοση πέρα από τα περίτεχνα εργόχειρα (σεντόνια, τραπεζομάντιλα, καρέ, σεμέν , πετσετάκια , σεντόνια μπεμπέ, κουβέρτες πικέ παιδικές) αποφάσισε να διευρύνει τα προϊόντα της και με: σεντόνια χωρίς κέντημα, πετσέτες, παπλωματοθήκες, τραπεζομάντιλα για την ανάγκη κάθε σπιτιού.

Με εμπειρία χρόνων και τεράστια ποικιλία κατασκευάζουμε εργόχειρα με βάση τις ανάγκες του πελάτη όπως και λευκά είδη για όλο το σπίτι. Επίσης καλύπτουμε και τον εξοπλισμό ξενοδοχείων σε λευκά είδη.

Η CASATTON ως προέκταση της οικογενειακής επιχείρησης έχει ως στόχο να δημιουργεί υπέροχα σχέδια για εσάς και να κρατά την ποιότητα των υλικών της σε ανεβασμένο επίπεδο σε αντίθεση με τις τιμές.

  • Τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας ύφανση και ραμμένα από ανθρώπους που κατέχουν την τέχνη χρόνια τώρα.
  • Είμαστε μια αξιόπιστη εταιρεία που το μόνο μέλημα της είναι η ικανοποίηση του πελάτη σε όλους τους τομείς. Ελπίζουμε ότι μια δοκιμή θα σας πείσει.
  • Η ποιότητα των υφασμάτων μας είναι αδιαμφισβήτητη
  • Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην κατασκευή του κεντήματος γι’ αυτό το λόγο τα κεντήματα ελέγχονται από εμάς προσωπικά πριν καταλήξουν σε εσάς.
  • Οι τιμές μας είναι άκρως ανταγωνιστικές σε όλα τα είδη καθώς εμείς είμαστε οι κατασκευαστές ( δεν υπάρχουν μεσάζοντες)
  • Έχουμε πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των λευκών ειδών σε κατασκευή και εμπορία.
  • Όλα τα προϊόντα μπορούν να γίνουν στις διαστάσεις που επιθυμείτε μιας και ράβονται από εμάς
  • Πέρα από τις δικές μας προτάσεις, θα χαρούμε πολύ να μας στείλετε τα δικά σας σχέδια και με την πολυετή εμπειρία μας να βγάλουμε ένα φανταστικό αποτέλεσμα.