Δωρεάν μεταφορικά με αγορές πάνω από 70€

Tηλεφωνικές παραγγελίες: 2651130268

Search

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές πάνω από 70€

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε μας στο

2651130268

Η εταιρία δραστηριοποιείτε στον χώρο τον λευκών ειδών πάνω από 35 χρόνια. Ξεκίνησε ως βιοτεχνία χειροποίητων κεντημάτων κατασκευάζοντας αποκλειστικά τραπεζομάντιλα, σεντόνια, καρέ, σεμέν και άλλα χειροποίητα είδη. Με την πάροδο των χρόνων η εταιρία εξελίχθηκε σε μονάδα παραγωγής λευκών ειδών και Ξενοδοχειακού Ιματισμού. Ακολουθώντας την ανάγκη για εξέλιξη η CASATTON εξαπλώνεται και στα ξενοδοχειακά είδη.

Κατασκευάζουμε σεντόνια, παπλωματοθήκες , μαξιλαροθήκες ύπνου και oxford, μαξιλάρια φιγούρας κ.α. σε οποιαδήποτε διάσταση επιθυμείται Προμηθευόμαστε πετσέτες προσώπου και μπάνιου, μπουρνούζια, κουβέρτες πικέ στα οποία αναλαμβάνουμε να κεντήσουμε το λογότυπό σας. Διαθέτουμε επίσης μεγάλη γκάμα σε κουρτίνες και αναλαμβάνουμε την ραφή τους. Χρησιμοποιούμε υφάσματα από 100% βαμβάκι και 100% βαμβακοσατεν εξαιρετικής ποιότητας,ιδιαίτερα ανθεκτικά στις συχνές πλύσεις, δεν δημιουργούν κόμπους, εύκολα στο σιδέρωμα και με εξαιρετικά απαλή υφή. Ακολουθώντας την τάση της εποχής και τις ανάγκες τον πελατών μας αναλαμβάνουμε ειδικές ραφές στο ύφασμα όπως ραφή πλακέ, πέρασμα με ρέλι, αναφορά του λογότυπού σας με κέντημα. Οι κλωστές που χρησιμοποιούνται είναι ανεξίτηλες με αντοχή στις συχνές πλύσης και τις υψηλές θερμοκρασίας.

Διαθέτουμε πολλές αποχρώσεις στις κλωστές για την κάλυψη των αναγκών σας. Όλες οι ραφές των υφασμάτων και τα κεντήματα κατασκευάζονται αποκλειστικά από εμάς γι αυτό τα προϊόντα μας γίνονται στις διαστάσεις που επιθυμείτε και στις αποχρώσεις που απαιτεί ο χώρος. Η CASATTON πιστή στην παράδοση και στα προϊόντα που την καθιέρωσαν στην αγορά εξακολουθεί να κατασκευάζει χειροποίητα κεντήματα κάθε είδους όπως επίσης διαθέτει και μεγάλη γκάμα λευκών ειδών.

casatton-hotels-web-catalogue